رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

گاردین: متحدان اوکراین پیشنهاد حمله به تاسیسات پهپادی ایران را مطرح کرده‌اند

گاردین: متحدان اوکراین پیشنهاد حمله به تاسیسات پهپادی ایران را مطرح کرده‌اند روزنامه گاردین مدعی دست یابی به سندی است که در آن متحدان غربی اوکراین پیشنهاد داده‌اند تا کارخانه‌های تولید پهپاد ایران با موشک مورد هدف قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 29
کد خبر: ۲۰۶۱۰۶

 به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه انگلیسی «گاردین» مدعی شده به سندی محرمانه دست یافته است که نشان می‌دهد متحدان غربی اوکراین پیشنهاد حمله موشکی به کارخانه‌های تولید پهپاد در ایران، سوریه و روسیه را داده‌اند.

گاردین در چارچوب یک گزارش تحت عنوان (قطعات اروپایی در پهپاد‌های ایرانی) از دست یابی به سندی ۴۷ صفحه‌ای خبر داده که دولت اوکراین در اوت گذشته به دولت‌های G۷ ارائه کرده است.
گاردین با اشاره به اینکه احتمالاً قدرت‌های غربی خود چنین اقدامی را اجرا نخواهند کرد، به نقل از این سند توضیح داده است: اگر شرکای غربی ابزار لازم را فراهم کنند، نیرو‌های دفاعی اوکراین می‌توانند این حمله را اجرایی کنند.

این سند محرمانه که کی یف برای متحدان غربی خود ارسال کرده، خواستار استفاده از موشک‌های دوربرد برای حمله به سایت‌های مذکور شده است.

روزنامه گاردین در اواسط فوریه به نقل از مقامات آمریکایی گفته بود ایران به یک ابرقدرت جهانی در زمینه هواپیما‌های بدون سرنشین تبدیل شده است.

تحلیلگران آژانس اطلاعات آمریکا نیز گفته اند که ایران به عنوان یک رهبر جهانی در تولید پهپاد‌های موثر با قیمت مقرون به صرفه ظاهر شده است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار